GM Barcelona | jueves, 08 de junio de 2017 h |

L’Hospital Universitari de Bellvitge posa en marxa, a la 2a planta de l’edifici principal, una Unitat de Cures Crítiques Cardiològiques amb tecnologia d’última generació per a malalts cardíacs d’alta complexitat que necessiten una vigilància intensiva.

Al llarg del matí es farà una jornada de portes obertes per tal que els professionals del centre puguin conèixer les noves instal•lacions. (Els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges i declaracions a les 11.00 h)

La nova Unitat està dotada dels sistemes més innovadors de control i assistència individualitzada. Presenta un disseny còmode i amigable per garantir el confort i la seguretat de malalts, acompanyants i professionals.

Disposa de 10 habitacions individuals que permeten graus diferents d’aïllament a conveniència. Els vidres es transformen automàticament en transparents o opacs segons les necessitats. Els dispositius de monitoratge i suport –equips de seguiment dels paràmetres vitals, sistemes de monitoratge cardiològic i respiració assistida– són models d’última generació que estan integrats en torres úniques, fet que facilita l’activitat assistencial diària.