GM Barcelona | jueves, 11 de mayo de 2017 h |

L’halitosi compta amb el primer servei hospitalari especialitzat per al tractament d’aquesta afecció en la Unitat de l’Alè del Centro Médico Teknon, del grup Quirónsalud. Quan l’halitosi no és conseqüència d’una mala higiene, requereix un abordatge multidisciplinar per identificar-ne la causa i aplicar-hi el tractament més adequat. El mal alè pot tenir més de 80 causes diferents i ser també el símptoma d’alguna patologia no diagnosticada.

Actualment, els pacients d’halitosi es troben en una derivació constant per part dels professionals de la salut que tracten de trobar una solució a un problema que té un gran impacte en la qualitat de vida d’aquests. “Hi ha un gran impacte psicosocial darrere del mal alè: condiciona les relacions socials, personals i laborals, i en algunes ocasions condueix les persones més sensibles cap a l’aïllament i la vergonya”, comenta Jonas Nunes, codirector de la Unitat de l’Alè.

La Unitat de l’Alè del Centro Médico Teknon compta amb un equip multidisciplinar (gastroenterologia, otorinolaringologia, medicina interna, etc.) a fi i efecte d’integrar en una sola unitat l’estudi i el tractament més complet de l’halitosi. La Unitat està dirigida per dos especialistes en halitosi: Jonas Nunes, director de l’Instituto del Aliento, centre amb seu a Barcelona i referent internacional en l’estudi i el tractament de l’halitosi, Jordi Coromina, director d’otorinolaringologia a Teknon.