GM Barcelona | miércoles, 31 de mayo de 2017 h |

El proper 9 de juny, el Servei de Dermatologia de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona s’uneix a la campanya Euromelanoma 2017, destinada a la prevenció i diagnòstic precoç del càncer de pell, que aquest any té el lema “Només tens una pell, protegeix-la del dany solar”.

Els especialistes del Servei de Dermatologia del Joan XXIII, Miquel Just i Laia Pastor, destinaran una franja horària de la seva consulta a l’Hospital Joan XXIII, el dia 9 de juny, per a aquesta campanya. Els pacients poden demanar cita a través de la pàgina web de l’AEDV (Academia Española de Dermatología y Venereología) o trucant al 91 543 45 35.

Els dermatòlegs de l’hospital Joan XXIII expliquen que “els pacients candidats a fer-se aquesta consulta són persones amb un nombre de pigues elevat, amb exposició solar acumulada o amb antecedents de cremades solars, amb la pell molt clara, o amb lesions cutànies sospitoses”. Els dermatòlegs, que són els professionals que millor coneixen i poden orientar sobre les mesures més adequades per a la prevenció del càncer de pell, recomanen molta precaució a l’hora prendre el sol.