GM Barcelona | miércoles, 01 de febrero de 2017 h |

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, la consellera de Presidència, Neus Munté, i altres membres del Govern han deplorat que el corrent intern de la CUP Endavant hagi cridat a manifestar-se aquest dijous contra les retallades en la sanitat pública amb diversos cartells en els quals professionals sanitàries bufetegen al conseller de Salut, Toni Comín.

En un comentari en Twitter, Puigdemont ha qualificat de vergonyosa la iniciativa i ha traslladat el seu suport a Comín davant un atac que considera inacceptable i que provoca que els membres de la CUP estiguin fent “un pèssim favor a la causa que diuen defensar”.

El corrent ‘cupaire’ ha respost al president català amb una foto en la qual es veu un passadís d’un hospital amb pacients, i ha sentenciat: “A nosaltres ens dóna molta més vergonya això. No és un dibuix, és la realitat. I la culpa i responsabilitat és vostra”.

La consellera Munté també ha assegurat a Twitter que els cartells són vergonyosos i ha afegit: “Cap banalització de la violència! Sento vergonya i indignació amb el cartell d’@Endevant_GOSEN #asíno”.

Endevant ha replicat que la violència són les retallades que ha fet el Govern en la sanitat pública: “No us veiem tan indignats amb els passadissos plens de malalts”.

Per la seva banda, Romeva ha traslladat el seu suport a Comín i ha subratllat que “banalitzar la violència mai ha servit per conduir a res. Tot el contrari”.