GM Barcelona | martes, 27 de junio de 2017 h |

La companyia Boehringer Ingelheim va col·locar aquest dilluns la primera pedra de la seva nova planta de producció Respimat. L’acte va comptar amb la presència de Jordi Baiget i Cantons, Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Mercè Conesa, Presidenta de la Diputació de Barcelona i Alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Begoña Cristeto, Secretària General d’Indústria i de la PIME del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, i amb María Luisa García Vaquer, Sotsdirectora General Adjunta en la Sotsdirecció General de Qualitat de Medicaments i Productes Sanitaris, entre altres personalitats destacades.

L’acte culmina un intens treball intern iniciat en 2015 per aconseguir l’adjudicació a Espanya després d’estudiar-se altres ubicacions a Europa. Finalment, la reeixida experiència en producció estèril en aïllador a un cost competitiu, a més de l’elevadíssim compliment dels estàndards de qualitat, nacionals i internacionals, van decantar l’elecció a Catalunya.

“És una oportunitat per crear més de 200 nous llocs de treball altament qualificats i dur a terme una inversió de més de 100 milions d’euros” comenta Timmo Andersen, Director General de Boehringer.