J. A. R. Barcelona | jueves, 15 de diciembre de 2016 h |

El mateix rigor i atractiu de sempre, però amb un format i un contingut renovats. La nova EDS (Revista Espanyola d’Economia de la Salut), editada per Wecare-u, va viure ahir la seva posada de llarg a la ciutat de Barcelona. Nombrosos experts de la indústria farmacèutica i del sector de la salut van assistir a l’acte de presentació en Eada d’aquesta nova etapa de la revista, dedicada als temes més actuals en l’àmbit de l’economia de la salut i del sector farmacèutic.

Seran cinc números a l’any que es nodriran del suport de cinc partners de la indústria: Almirall, IMS Health, Boston Scientific, Astellas, Roche i Jansenn. El comitè assessor està compost per altres cinc experts: Josep María Argimon, Pedro Gómez Pajuelo, José Luis Poveda, Concha Almarza i Jorge Mestre-Ferrándiz.

Com va assenyalar Carme Pinyol, directora de la publicació, “el nostre objectiu ha estat renovar una revista que ja existia, però dotant-la d’un nou contingut i d’un continent també diferents. I estem molt satisfets perquè ho hem aconseguit. Els inputs que estem rebent són molt positius”. Una de les principals claus d’aquesta revista, va comentar Pinyol, és que els articles que es publiquen són inèdits i “estan escrits per importants experts del sector del medicament i de la salut”.

Per la seva banda, Jesús Castillo, director general de l’oficina de Barcelona de Wecare-u i director general de Solutions i Farmàcia de la companyia, va comentar que “la nova aventura de la revista va sorgir perquè creiem que hi ha una oportunitat per a una publicació que vol ser un referent per a la presa de decisions en l’àmbit de l’economia de la salut”.

Així mateix, Josep Torrent i Farnell, director de l’Àrea del Medicament del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, va emfatitzar la “qualitat d’aquesta necessària publicació” i va exposar les principals línies d’actuació de l’àrea que dirigeix, entre les quals destaquen “l’objectiu d’incorporar la innovació alhora que es garanteix la sostenibilitat del sistema”.