GM Madrid | viernes, 02 de junio de 2017 h |

Tot és a punt perquè el proper dia 28 de juny a les 19:30 la seu de Fundamed es vesteixi de festa per acollir la gala de lliurament de la 16ª edició dels Premis Fundamed & Wecare-u, els guardons de referència del sector sanitari. Un esdeveniment únic que reconeix el mèrit de les personalitats i companyies que van destacar al llarg del 2016.

La qualitat i quantitat de candidatures han complicat la tasca del jurat d’aquest any, format per 38 personalitats del sector, que s’han reunit durant l’última setmana per deliberar i emetre el seu vot particular i secret que ha estat posat a la disposició de notari. Durant aquestes reunions es van resoldre dubtes i es va discutir la idoneïtat de cadascuna de les candidatures per poder votar amb totes les dades i la major objectivitat possible. Després de la deliberació, els vots estan emesos i els premiats coneixeran el dia de la cerimònia de lliurament la seva sort quan els sobres segellats descobreixin als guanyadors d’aquesta edició. Companyia de l’Any, Millor Medicament, Producció i Fabricació, Millor Iniciativa i Campanya Sociosanitària, RSC o el Premi Global de Farmàcia són algun dels guardons que es lliuraran.

Al costat dels premis que guarda gelosament el notari, hi ha alguns que es coneixen i que premien la ‘Trajectòria Professional’. En aquesta edició, els tres noms més representatius a ulls del patronat dels Premis Fundamed & Wecare-u seran Eduardo Díaz-Rubio (Medicina), Francisco Zaragozá (en la categoria de Farmàcia) i Esteban Plata (Indústria). El Premi Especial Fundacions recaurà sobre la Fundació A.M.A.

Per a Eduardo Díaz-Rubio, suposa també un reconeixement a una carrera exemplar en la qual ha estat, entre altres càrrecs, representant espanyol en l’Organització Mundial per a la Salut en Càncer. Francisco Zaragozá és un enamorat de la professió farmacèutica i un inquiet investigador que sempre ha buscat respostes i engegat iniciatives de cara a innovar dins del sector farmacèutic, del que és un apassionat defensor. Per la seva banda, Esteban Plata, vicepresident d’Abbvie per a Europa Occidental i Canadà, veu reconeguda la seva trajectòria i la seva dedicació de cara a seguir desenvolupant l’activitat de la seva companyia.

Un any més, aquests premis reuniran al sector en una vetllada en la qual es reconeixerà la labor de molts i l’obstinació del sector per seguir innovant.